L'Europa i Thuasne estrenyen la seva aliança per a la temporada 2018/2019

27 Setembre 2018 Redacció
L'equip directiu, de premsa i màrqueting de l'Europa i la divisió estatal de Thuasne L'equip directiu, de premsa i màrqueting de l'Europa i la divisió estatal de Thuasne Àngel Garreta

L'acord assolit per ambdues entitats per patrocinar a l'equip Filial del club gracienc va ser presentat ahir a l'estadi Nou Sardenya.

El Club Esportiu Europa i Thuasne España han arribat a un acord de col·laboració per a aquesta temporada amb ànim de consolidar-se en el futur. La sala de premsa de l'estadi del club gracienc va servir de marc inicial de presentació pública de l'acord. El president de l'Europa, Vïctor Martínez, ha manifestat que per al club "és una satisfacció anar de la mà d'una marca de referència dins el sector, preocupada per l'esport de base i la salut". Per a Martínez "res millor per evidenciar-que amb el patrocini del nostre Filial, el pont entre la nostra base formativa i la competició professional".

El president del club escapulat va realitzar d'amfitrió del director general de Thuasne España, Miguel Díez. Tots dos van trepitjar posteriorment la gespa de l'estadi i van visitar les instal·lacions esportives del club. Aquest patrocini és fruit de la intenció de Thuasne, líder mundial en indústria ortèsic-esportiva tèxtil, d'acostar als esportistes al sector de l'Ortopèdia. I és que Thuasne té un doble compromís, amb l'esport i amb el sector. Segons Ricardo Somosierra, Key Account Manager de Thuasne España, "ens hem proposat ser la connexió entre la ortopèdia i l'esport i viceversa. Estem convençuts que l'ortopèdia ha de patrocinar i fomentar l'esport. L'Europa és un referent en l'esport de base, una de les nostres actuals preocupacions en aquest àmbit. Per això quan va sorgir l'oportunitat d'anar de la mà amb el club no ho vam dubtar".

Thuasne España, divisió espanyola de la multinacional d'origen francès, consolida amb aquest patrocini seva aposta per l'esport de base, reconeixent en paraules del seu director general a Espanya, Miguel Díez Peche, la importància de la pràctica esportiva des de la infància en nombrosos aspectes de la vida i la incidència de l'esport en el sa desenvolupament físic i mental dels joves. "A Thuasne entenem els beneficis de la pràctica esportiva, no només a nivell físic, sinó també mental i social. Estem convençuts. I, com sabem que també hi ha risc de patir lesions, portem més de 170 anys posant a disposició dels esportistes ortèsica-esportiva especialitzada en més de cinquanta països. Entenem a més que, amb les mesures de prevenció adequades, es minimitzen els riscos de patir lesions associades a la pràctica esportiva. Això ens porta a donar suport a iniciatives com la del Club Esportiu Europa, els valors s'alineen amb la nostra filosofia. Assessorar correctament en la pràctica esportiva i, quan sigui necessari, apropar als esportistes les possibilitats de tenir diagnòstics i assessorament professional i solucions de qualitat".

Segons Díez, "el nostre 'Thuasne amb la salut i l'esport' no és només un eslògan, és un ferm compromís amb els esportistes de totes les edats i nivells". Thuasne Espanya distribueix els seus productes a Catalunya a través d'Ortopèdia Curto, empresa amb gairebé 60 anys d'història, referent a la Vila de Gràcia i a tot Catalunya i situada al número 22 de l'avinguda Príncep d'Astúries. A l'acte d'ahir a l'estadi van estar presents no només el president del club i el director general de Thuasne Espanya sinó també els respectius equips de premsa i màrqueting, així com representació d'Ortopèdia Curto.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics