agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El "100% Europa" es consolida en antena

El conductor del "100% Europa", Aran Sole, a la tribuna baixa de l'estadi El conductor del "100% Europa", Aran Sole, a la tribuna baixa de l'estadi Àngel Garreta

El “100% Europa” és l’espai destinat al club a les ones de Ràdio Gràcia, l’emissora de la Vila. L’espai viu enguany la seva segona temporada. El programa radiofònic s’estructura parlant amb els protagonistes, repassant els diferents temes d’actualitat i finalitzant amb una tertúlia entre socis de totes les edats i sectors del club.

L’espai, que s’emet cada dilluns de 19 a 20 hores al 107.7 FM, parla no només de temes esportius sinó de tot allò que afecta l’entitat en vessants socials, relació amb l’entorn i activitats que l’Europa organitza en paral·lel a la competició. Tot aquest menú europeísta el dirigeix Aran Solé. El també presentador de l’espai, amb àmplia experiencia en el seguiment de l’esport territorial, afronta aquest segon any a les ones “amb molta il·lusió perquè el programa es consolida entre els socis i amb la intenció d’oferir cada vegada més i millor contingut de l'Europa si és possible”.

Com a repte de futur “estaria bé fer les retransmissions dels partits en directe. Si bé és molt complicat fer això de cop de la nit al dia, es podría començar pels de casa o intentar alguna prova pilot en el futur”. El programa, que des d’aquesta temporada es pot descarregar uns dies després de la seva emissió des del lloc web oficial de l’Ajuntament de Gràcia (bcn.cat/gracia) –igual que la resta de continguts de la grealla de la ràdio-, aposta bona part del seu futur més proper a internet. “A ningú se li escapa que no només la ràdio sinó els continguts informatius de qualsevol suport clàssic han de compartir-se també per internet per tal d’arribar al màxim nombre de persones possible i en diferents moments horaris. La ràdio ha fet un salt en aquest sentit i la il·lusió seria seguir avançant en aquest camí, podent escoltar les emissions dels programes en directe i jugar el màxim que ens sigui possible amb les noves tecnologies”, afirma Solé.

Tots aquests plantejaments agafen força pel moment que viu el club. El conductor de l’espai radiofònic admet que “tots els factors semblen anar de la mà. El programa emet per segona temporada, l’equip fa dos anys seguits que disputa play-off i ara jugarà una final per un títol... cal aprofitar-ho!”.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics