Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dol per la mort del soci número 1

01 Desembre 2022 Redacció
Dol al club Dol al club CE Europa

El CE Europa està de dol per la defunció de Joan Bordoy, soci número 1 de l'entitat i fill del llegendari porter escapulat dels anys 20.

Joan Bordoy Gil (19 de novembre del 1939) va rebre, el 6 de juny del 2014, la insígnia de brillats del club per 75 anys de fidelitat com a soci de l'entitat. En l'article que recollia aquest portal web en aquella data deia que "especialment sentida va ser l'entrega de la insígnia d'or i brillants a Joan Bordoy Gil, fill de l'il·lustre porter de l'Europa dels anys 20, Joan Bordoy. El teatre en ple i dempeus, el va ovacionar en pujar a l'escenari".

El cognom Bordoy és un dels més importants de la història esportiva del club. L'avi de Joan Bordoy, de mateix nom, va militar en els llegendaris equips de l'etapa daurada del club i figura amb lletres d'or en l'imaginari col·lectiu al costat d'altres il·lustres com Cros o Alcázar.

Des d'aquestes línies el club vol transmetre el condol a la família i amics, així com a la resta de socis del Club Esportiu Europa. La vetlla tindrà lloc demà a partir de les 15 hores al Tanatori de Les Corts. La cerimònia, dissabte a les 13 hores. 

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics