Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Conveni amb 2020 Sports Park

22 Novembre 2022
Acord de futur entre les dues entitats Acord de futur entre les dues entitats Àngel Garreta

El Club Esportiu Europa i 2020 Sports Park Barcelona han signat un conveni de col·laboració de futur entre les dues parts.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit la signatura del conveni entre les dues entitats. Presents a la sala s'han citat Víctor Martínez, president del CE Europa, i Byeongju Park i Ramon Roca, representants de 2020 Sports Park. Fruit d'aquesta col·laboració, el Primer Equip i el Filial masculins del CE Europa lluiran la marca d'Sports Park al frontal del seu pantaló.

2020 Sports Park és una empresa dedicada a la gestió esportiva, especialment de futbol de caràcter formatiu i de joves futbolistes. Treballen d'una banda en la representació i acompanyament de jugadors i, de l'altra l'organització d’esdeveniments esportius per a esportistes locals i internacionals, com poden ser Campus de caràcter tècnic.

L'experiència del propi Byeongju Park, qui va arribar a jugar a nivell professional com a futbolista, marca un punt diferencial d'aquesta empresa en l'assessorament dels futbolistes fruit de l'experiència acumulada.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics