Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Diada de la Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

16 Novembre 2016 Redacció
Els Castellers actuant davant el Nou Sardenya en una de les moltes col·laboracions Els Castellers actuant davant el Nou Sardenya en una de les moltes col·laboracions Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebren els seus 20 anys d'existència amb dos actes populars el diumenge 20 i dimecres 23.

El matí del proper diumenge dia 20 serà molt especial pels Castellers de la Vila de Gràcia, que celebren la XXa Diada de la Colla, que marca el final de temporada dels castellers en una de les actuacions marcades en vermell al calendari. En aquesta edició la celebració serà especial, dins el marc de commemoració dels 20 anys del primer assaig de colla, el novembre del 1996.

La Diada començarà ben d'hora, a les 8 del matí, amb els grallers i tabalers recorrent els carrers de la Vila amb les Matinades. A partir de les 12, a la Plaça de la Vila de Gràcia, hi actuaran els propis castellers així com les colles dels Castellers de Barcelona i Castellers del Poble Sec.

El dimecres de la següent setmana, al vespre, els Castellers de la Vila de Gràcia seran rebuts institucionalment a l'ajuntament de Gràcia. En tots dos actes, la directiva del club i l'Àrea Social de l'Europa estarà al costat d'uns Castellers que han demostrat durant anys la seva implicació amb els partits més trascendentals del CE Europa al Nou Sardenya.


161116 castellers 1

acidH TEB SpecialOlympics