Triomf de prestigi

24 Agost 2017 Àngel Garreta
La celebració del gol del triomf La celebració del gol del triomf Àngel Garreta

Tercera victòria seguida en pretemporada de l'Europa B, ahir al vespre al camp de l'Energia, superant per 0-1 el Sants de Primera Catalana.

Pretemporada · 23/08/17 · 20 hores

SANTS
0 - 1 EUROPA

Davant un equip que la temporada passada va estar a un gol de pujar a Tercera Divisió, el conjunt escapulat va signar un molt bon partit que es va decidir amb una diana passat el quart d'hora del primer temps. Va avisar Torrentbó al minut 9 amb un retall al seu marcador i engaltant un fortíssim xut centrat que Yamandú va refusar amb els dos punys a boca de canó.

No va perdonar Enrique vuit minuts més tard. El citat Torrentbó va connectar una bona passada entre línies, des del mig del camp i en profunditat, que Enrique va saber aprofitar controlant, retallant la seva marca i fent el 0-1 de xut creuat. La millor ocasió del Sants al primer temps, cinc minuts després, en una rematada de cap de Gala al segon pal que no va entrar a la porteria gràcies a la mà de Joan Compte i posteriorment pel rebot de la pilota al travesser.

A la represa, domini territorial i físic d'un Sants que duu més de 15 dies més de rodatge i feina de pretemporada que l'Europa B. No obstant, tot i sovintejar la pilota l'àrea gracienca, com en un xut creuat de Crivi al minut 50 i que va marxar llepant el pal llarg, els nois entrenats per David Vilajoana van saber resistir i buidar-se sobre la gespa. Fins i tot podria haver arribat el 0-2 al minut 82 en una de les poques arribades de la segona meitat, però clara com ella sola. Xavi Camps va centrar al segon pal i Ayllon, amb la porteria mig buida i tot a favor, va rematar incomprensiblement fora.

La convocatòria del partit

SANTS: Yamandou, Carlos, Simón, Shun, Picolo, Gala, Tatay, Cura, Joan, Oleh, Javivi i Suma... Van completar la convocatòria: Biel, Alberto, Luis, Chicho, Navarro, Crivi, Carmona, Cervantes, Fabregat i Borrull.

EUROPA: Joan Compte, Guille, Dani Jares, Marc Vicente, Ayllon, Xavi Camps, Pol Grau, Rodón, Soto, Enrique i Torrentbó... Van completar la convocatòria: Guifré, Pau Mas, Kevin, Alberto i Tomás Terrats.

GOLS: 0-1 (Enrique, 17').