Taules a Masnou

25 Setembre 2020 Redacció
Marçal, en una foto d'arxiu Marçal, en una foto d'arxiu Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

L'Europa B segueix sense saber què és la derrota en aquesta pretemporada. Ahir, empat a gols (1-1) en la visita al camp del Masnou.

Amistós Pretemporada · 24/09/20 · 20:30 hores

MASNOU
1 - 1 EUROPA

Inici de partit intens per ambdós equips. Malgrat la voluntat de cada un d'imposar el seu joc, el control del mateix i de la pilota va ser altern. Al minut 12, una acció combinada acaba a peus de Joan Castells. El futbolista, després d'una maniobra individual, va executar un xut extraordinari de vaselina al segon pal. Era el 0-1.

Tot i això, l'avantatge va desaparèixer al minut 32, quan el Masnou va fer diana en rematada dins l'àrea una centrada lateral. La resta del primer temps va seguir amb l'alternança del domini, sense noves ocasions de gol. A la represa, l'Europa va millorar substancialment el seu joc, amb més fluidesa ofensiva.

Tot i tenir control de la pilota, l'Europa no va poder traslladar aquest domini i les ocasions que va tenir (fins a tres claríssimes) en el segon gol que fes signar el triomf.

La convocatòria

Per l'Europa van jugar: Madiop, Tito, Vargas, Fàbrega, Marc, Kengo, Varona, Forcadell, Pons, Castells i Nil ... Van completar la convocatòria i el partit: Shin, Eiji, Pol, Albert, Marçal i Jon.