Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Reconeixements als capitans

15 Maig 2017 Àngel Garreta
Alberto mostra la seva samarreta amb el 200 a l'afició Alberto mostra la seva samarreta amb el 200 a l'afició Àngel Garreta

Àlex Cano i Alberto González van ser protagonistes dels instants previs a la disputa del duel Europa-Sabadell B que va tancar la lliga.

Com és tradició en el darrer partit a casa, les penyes Caliu Gracienc i Torcida Escapulada van fer entrega dels seus respectius trofeus. Així, Alberto González va ser considerat, per votació dels socis de la penya, el "Jugador amb més Caliu". Per la seva banda, Àlex Cano va ser considerat el millor jugador pels torcidents, rebent el premi "Torcida Escapulada - Àlex Delmàs".

Per a Alberto González hi va haver reconeixement per partida doble, donat que el club, representat pel president Víctor Martínez i el responsable del Primer Equip, Siscu Boj, va fer-li entrega d'una samarreta commemorativa amb el número 200 a l'esquena i el seu nom. El central escapulat va sumar a Palamós, l'anterior jornada, aquesta rodona xifra comptant partits regulars de lliga i de promoció d'ascens.

A continuació us deixem amb la llista de jugadors premiats pel Caliu Gracienc i la Torcida Escapulada al llarg dels anys d'existència dels seus respectius reconeixements de final de temporada:


170515 reconeixements 1

acidH TEB SpecialOlympics