Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Primers amistosos del Juvenil A confirmats

18 Agost 2022 Redacció
Raquel, central del Juvenil A, entrenant amb el Primer Equip aquest estiu Raquel, central del Juvenil A, entrenant amb el Primer Equip aquest estiu Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Juvenil A femení europeista ja coneix els primers partits d'una pretemporada que arrenca aquest dijous.

L'equip dirigit per Nany Haces es posa en marxa aquesta tarda amb el primer entrenament a l'Àliga (17:30-19:00 hores). Les escapulades comencen a preparar una nova temporada a la màxima categoria, on tornaran a lluitar per estar a la zona noble de la taula. Després de conèixer la renovació del cos tècnic per aquesta temporada, l'equip comença a programar amistosos de preparació d'estiu.

Aquest mateix dissabte l'equip disputarà un triangular a Cambrils contra el seu Juvenil del i el Westminster dels Estats Units. Després disputarà cinc encontres més davant els primers equips del Cerdanyola (21/09), Vic (01/08), Terrassa (03/09), Igualada (10/09) i Manu Lanzarote (17/09). El Juvenil A escapulat arrencarà la lliga el dia 25/09 amb un encontre sempre complicat al camp del Sant Gabriel.

Podeu consultar el llistat d'encontres de pretemporada dels equips principals amb les seves corresponents actualitzacions.

 

acidH TEB SpecialOlympics