L'Europa rep el premi Riudor pels valors de la seva campanya 'Diem NO'

21 Març 2022 Àngel Garreta
Moment de l'entrega del premi Moment de l'entrega del premi Àngel Garreta

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages va acollir el passat dissabte l'acte d'entrega d'aquest premi als valors.

En la seva desena edició, el Premi Riudor 2021, que entrega el Sant Fruitós Escola de Futbol, va anar a parar a mans del Club Esportiu Europa per la seva campanya de valors 'Diem NO' i que lluita contra l'homofòbia, el masclisme, el feixisme, el racisme i el bullying. A l'acte hi van assistir, en representació escapulada, el president Víctor Martínez i la directiva de relacions institucionals Núria Pi.

En un acte moderat pel periodista Pere Flores, van intervenir a l'escenari l'acaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, el president del club organitzador, David Vila, així com el president del club escapulat, qui va destacar que la campanya va ser el fruit d'un sentiment de l'entorn del club que va recollir i donar forma l'àrea social del club per a posteriorment aprovar-se per unanimitat en assemblea de socis. Un cop realitzada l'entrega del reconeixement -una figura de la ceramista local Maria Gelabert-, l'acte va tenir una estona final de tertúlia sobre valors entre el moderador, els presidents dels clubs organitzador i premiat i afegint-se a la mateixa el periodista local Jordi Agut.

Al vídeo inferior podeu trobar un petit resum audiovisual de l'acte amb declaracions i valoracions. A continuació llistem tots els guanyadors anterior d'aquest premi als valors:

2021 · Club Esportiu Europa
2020 · Federació Palestina de Futbol
2019 · Revista Panenka
2018 · CIO
2017 · Raúl Sánchez
2016 · Anty Garcia
2015 · Consell Esportiu Baix Llobregat
2014 · Fundació Sant Tomàs-Parmo
2013 · Joan Galobart
2012 · ONG Diapo


acidH TEB SpecialOlympics Footters