agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa-Manlleu serà de franc per a les dones

L'Europa vol molt protagonisme femení aquest diumenge L'Europa vol molt protagonisme femení aquest diumenge Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La Junta Directiva del Club Esportiu Europa ha decretat entrada de franc per a totes les dones que vulguin assistir aquest diumenge 3 de maig, a les 12 hores, a l'important partit entre l'Europa i el Manlleu, corresponent a la jornada número 36 del campionat de lliga de Tercera i on està en joc el play-off.

Coincidint amb el dia de la mare, el club vol potenciar la presència de les dones a l'estadi. Cada vegada que el calendari de lliga ha fet coincidir el primer diumenge de maig amb un partit de l'Europa com a local, el club ha posat en marxa aquesta iniciativa, tal com va tenir lloc per darrera vegada el 2012 o anteriorment el 2009, any de la fotografia que presideix aquest article, amb bona presència de dones a l'estadi.

El partit, recordem, és de vital importància a tres jornades pel final de la lliga. L'Europa defensa entrar en el play-off i fer-ho, a ser possible, conservant l'actual tercera plaça. Segons els resultats que es puguin donar en altres partits, si el conjunt gracienc guanya podria certificar la classificació aquest mateix diumenge o, almenys, deixar-la pràcticament decidida de forma virtual.

acidH TEB SpecialOlympics Footters