agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'estadi ja té logotip

05 Juny 2018 Àngel Garreta
Dani Pujol i el seu logo a les oficines del club Dani Pujol i el seu logo a les oficines del club Àngel Garreta

El Nou Sardenya disposa del seu primer logo que l'identificarà en tot tipus de cartelleria i promocions. És obra de l'exjugador Dani Pujol.

El futbolista, que va militar a l'Europa fins a mitjans de la temporada passada, havent d'abandonar la disciplina escapulada per motius laborals, no ha deixat d'estar implicat en la vida europeista. El jugador, expert en arts gràfiques, ha dissenyat un logotip de l'estadi amb la seva silueta i que el club adoptarà com a logo oficial del recinte quan sigui necessari projectar-ho en pòsters, anuncis, actes socials i esportius, etc.

La col·laboració de Pujol, totalment desinteressada, se suma als logotips ja existents de l'entitat: l'escut del club, el logotip del Centenari i ara el de l'estadi Nou Sardenya. D'aquesta manera l'Europa s'iguala amb equips d'alt nivell estatal i europeu, disposant tots ells de logotips dels seus estadis que ajuden a promocionar la marca pròpia i la imatge corporativa dels clubs.

En paraules de Dani Pujol "el que més destaca del logotip són les escales frontals que té la tribuna i que és una característica que sempre m'ha cridat l'atenció del Nou Sardenya i del que més ressalta quan et mires la tribuna des del lateral. També em fa gràcia que les escales centrals fan, ja d'obra, un escapulari". La silueta de l'estadi, perfectament reconeixible al dibuix, va acompanyada del nom del recinte, tot plegat en un estil gràfic, tipogràfic i de color similar al que ja fa servir el club en altres logotips oficials. Dani Pujol va visitar fa uns dies el Nou Sardenya, on el va rebre el president del club, Víctor Martínez, per presentar la seva obra.

acidH TEB SpecialOlympics