Imprimir aquesta pàgina

L'Agrupació celebra el 67è aniversari

16 Maig 2015 Àngel Garreta
i per molts anys més! i per molts anys més! Àngel Garreta

La penya més antiga del club, l'Agrupació Europeista, ha celebrat aquest migdia un dinar d'aniversari ben especial per commemorar els seus 67 anys d'existència. La recent guanyada Copa Catalunya ha presidit un acte social amb presència de directius i jugadors i tècnic del Primer Equip.

A dos quarts de tres del migdia, al restaurant Pasa Tapas de la Barceloneta, prop d'una cinquantena de socis de l'Europa s'han donat cita per celebrar l'aniversari de l'Agrupació. Representant el club han assistit el president Guillaume de Bode, el vicepresident Arturo Ramírez i els directius Robert Biete i Ferran Iraola. Representant la primera plantilla, han fec acte de presència el tècnic Pedro Dólera, i els jugadors Àlex Cano i Carlos Guzman.

El president de l'Agrupació, Tomás Santiago, ha dedicat unes paraules a l'inici de l'acte abans de donar pas al dinar. Després dels parlaments directius d'Arturo Ramírez -qui ha fet un reconeixement social a la tasca no només esportiva sinó també social i generacional dels assistents amb els valors heretats per la societat i l'aixecament del país en les darreres dècades- i del president Guillaume de Bode -qui ha recollit de les paraules de Ramírez la recerca de poder inculcar aquests valors a les noves generacions d'europeistes-, hi ha hagut el sorteig d'un llibre del Centenari i una samarreta de la final de la Copa Catalunya signada pels jugadors.

Tothom qui ha volgut s'ha pogut fer una foto amb la Copa Catalunya i amb el tècnic i jugadors de la plantilla. L'Agrupació ha obsequiat tots els assistents amb una tassa commemorativa de la final disputada i guanyada al Nou Sardenya contra el Girona.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 150516-agrupacio-01.jpg

L'aniversari de l'Agrupació, un acte popular amb àmplia resposta social / Galeria: Àngel Garreta

Articles més recents relacionats per etiquetes