Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Guanya dues entrades per a l'Europa-Amorebieta

25 Novembre 2021 Redacció
Dues entrades poden ser teves! Dues entrades poden ser teves! CE Europa

El CE Europa sorteja una entrada doble per a veure l'Europa-Amorebieta. Aquí podeu consultar les bases del sorteig.


Sorteig d'entrades

Funcionament

Qui vulgui optar a guanyar dues entrades pel partit de Copa del Rei al Nou Sardenya haurà de participar-hi via Instagram, fent like i un comentari (citant un amic/ga o familiar) indiferentment al compte del Club Esportiu Europa (@ceeuropa) o de la Clínica Nostra Senyora del Remei (@clinicadelremei) o Casa Vicens (@casavicens) al 'post' específic del sorteig.

Hi podrà prendre part tothom qui vulgui i fer tantes citacions d'amics o familiars com es vulgui.

Termini

El concurs s'inicia el dimecres 24 de novembre (Clínica del Remei) i divendres 26 (Casa Vicens) i es podrà participar fins el dilluns 29 de novembre a les 23:59 hores.

Mètode de sorteig

Es realitzarà mitjançant app de generació aleatòria per decidir l'ordre de número de comentari guanyador. La persona guanyadora ha de tenir els missatges privats oberts per tal de comunicar-se el resultat. En cas de no poder contactar-hi durant el dimarts dia 30 fins les 17 hores, es procedirà a determinar com a persona guanyadora l'immediatament posterior al número escollit i així succesivament (amb marge de 3 hores per a cada escollit) fins contactar amb un guanyador. Es determinaran dos números més en el sorteig -números suplents- per a possibles guanyadors. Si el tercer número tampoc dona una resposta afirmativa, el concurs quedarà desert.

Titularitat de les entrades

Les entrades no són nominals i, per tant, es poden cedir a tercers. El que no es pot és tornar-les a sortejar per tercers ni treure'n un profit econòmic.

Entitats responsables del sorteig

És una iniciativa conjunt del Club Esportiu Europa (CIF G08669277) i la Clínica Nostra Senyora del Remei (R0800741A)

Contacte

Per a qualsevol dubte sobre les bases del sorteig es pot contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell