Filial, Juvenil A i Femení A dissenyen les respectives pretemporades

Un entrenament del Juvenil A la temporada passada Un entrenament del Juvenil A la temporada passada Arxiu CE Europa (Sònia Pérez)

Al marge del Primer Equip, els altres tres principals equips del club ja tenen perfilat el seu retorn a entrenaments i partits.

El primer en tornar a la feina serà el Juvenil A, el proper 26 de juliol. Posteriorment ho farà el Filial, el 9 d'agost. El darrer en activar-serà el Femení A, que es vestirà de curt el 16 d'agost.

Pel que fa als partits amistosos, si no hi ha canvis pel camí, el Juvenil A disputarà el seu primer compromís el 6 d'agost, a les 18 hores al Nou Sardenya, contra el juvenil B del Cornellà. El Filial s'estrenarà el 17 d'agost -en hora encara per determinar- al camp del Sants i el Femení A jugarà contra el Prat a casa, el 21 d'agost, en horari també per concretar.

En aquest enllaç als partits de pretemporada dels quatre principals equips del club teniu la resta de compromisos lligats fins a la data. És recomanable consultar aquesta secció per a possibles canvis de data, rival, hora o nous amistosos al llarg de l'estiu.

Inici de pretemporada de la resta de juvenils, cadets i infantils

El 16 d'agost es posaran en marxa el Juvenil B i el Juvenil C. Per la seva banda, el Juvenil D, així com els cadets i infantils, tornaran als entrenaments el 29 d'agost.

acidH TEB SpecialOlympics