Festival ofensiu al Baix Llobregat

11 Setembre 2022 Xavi de la Ossa
Montse celebra un dels gols de la tardaq Montse celebra un dels gols de la tardaq Xavi de la Ossa

Segona victòria consecutiva pel Filial femení en el segon amistós d'estiu al camp de la Fontsanta Fatjó (4-7).

Pretemporada · 11/09/22 · Municipal La Fontsanta · 17:30 h.

FONTSANTA FATJÓ 4 - 7 EUROPA

El Filial de l'Europa continua preparant la seva primera temporada històrica a la Segona Catalana i ho ha fet, de nou, davant un rival de categoria superior. Les gracienques han superat clarament a l'equip del Baix Llobregat en un encontre on s'han mostrat molt contundents en atac, agafant bones sensacions respecte al matx del Mataró.

El primer cop l'ha donat la Fontsanta amb una bona pressió alta i Sandra superant Anna en el mà a mà. Tres minuts després Montse s'ha inventat una volea acrobàtica per marcar un golàs que ha suposat l'empat. Això ha donat força a l'Europa que ha arribat a posar una distància d'1-4 gràcies a dos gols d'Álex, un de tir directe i un altre de vaselina, i una assistència de l'atacant per l'arribada de Claudia, que l'ha enviat endins. La primera meitat encara ha vist tres dianes més, dos de les grogues (Sandra i Ariadna) i un altre de Montse.

A la represa el ritme de l'encontre ha baixat i les ocasions les ha tingut la Fontsanta, tot i que no ha acabat en més. L'Europa ha generat poc perill, en especial per banda dreta amb Montse i després amb Júlia. Sara Mérida ha anat introduint canvis des de la banqueta i provant jugadores en diferents posicions, així com fent jugar a les juvenils. A poc a poc, les gracienques s'han anat apropant a la porteria, tot i que no ha estat fins al tram final de partit.

Un gol de Catia en pròpia porteria al minut 77 ha pogut canviar el guió de la tarda, però una bona acció individual d'Anabel ha acabat amb assistència cap a Álex i el 4-6. No ha estat l'últim sobre la Fontsanta i, dues accions molt clares de Montse enmig, Álex ha arrodonit una tarda espectacular amb el seu quart gol i el setè del partit.

FONTSANTA FATJÓ: Mar, Rizo, Ainoa, Mabel, Abril, Lucia, Sandra, Ariadna, Paula, Tamara i Alba... Han completat el partit i la convocatòria: Ana, Aitana i Casti.

EUROPA: Anna, Núria, Catia, Botello, Anabel, Álex, Rio, Marina, Laura, Montse i Sancho... Han completat el partit i la convocatòria: Arantxa, Laia, Martina del Rio, Vicky, Carro i Júlia.

ÀRBITRE: Albert Abad Montero (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Sandra, 10'); 1-1 (Montse, 13'); 1-2 (Marina, 20'); 1-3 (Álex, 33'); 1-4 (Álex, 35'); 2-4 (Sandra, 36'); 2-5 (Montse, 38'); 3-5 (Ariadna, 41'); 4-5 (Catia -pp-, 77'); 4-6 (Marina, 78'); 4-7 (Álex, 90').