Empat de Catalunya davant el Badalona amb Jordi Cano a l'onze titular de la selecció

Jordi Cano iniciant una contra en el partit d'ahir Jordi Cano iniciant una contra en el partit d'ahir FCF

En el tercer amistós d'aquesta temporada com a preparació de la Copa de Regions UEFA, Catalunya va signar taules a Badalona (2-2).

Amistós · 20/11/19 · 20 hores · Mpal. Badalona

BADALONA
2 - 2 CATALUNYA

El combinat català va anar a remolc del marcador arran del gol de Mayor per part badalonina al minut 26 de partit. Al descans es va arribar amb el resultat d'1-0. A la represa la selecció li va donar la volta al matx amb l'1-2 parcial establert per les dianes de Sergio Bermúdez i Jan Antoni González. Finalment, però, el Badalona va deixar el 2-2 final amb una diana de Cris Montes al minut 74.

En aquest partit de la selecció hi van faltar dos habituals escapulats, Àlex Cano i Sergi Pastells (per lesió). L'únic escapulat convocat, Jordi Cano, va sortir a l'onze inicial català.

BADALONA: Morales, Toledo, Robusté, Mayor, Pallarés, Kilian, Joao, Iván Malou, Toni Jon, Abel i Hugo... També van jugar: Àlex, Valentín, Moyano, Marc Carbó, Robert, Adri Díaz, Pelón, Cris Montes i Chema Moreno.

CATALUNYA: Ortega, Varese, Pelegrín, Noguera, Guillem Pujol, Bora, Jordi Cano, Ton Alcover, Jan Antoni González, Sergi Serrano i Josu... També van jugar: Jaime González, David Silva, Nils, David López, Ayala, Sergio Bermúdez, Xavi Ferrón, German i Prior.

GOLS: 1-0 (Mayor, 26'); 1-1 (Sergi Bermúdez, 60'); 1-2 (Jan Antoni González, 67'); 2-2 (Cris Montes, 74').