Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El concurs de xuts de precisió per a socis ja té definits els 8 semifinalistes

07 Abril 2017 Redacció
Arnau Serrahima xutant des del punt de penal Arnau Serrahima xutant des del punt de penal Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de la ronda de xuts al descans de l'Europa-Cerdanyola, el concurs ja té 8 semifinalistes entre el total de 23 participants.

La d'aquest cap de setmana va ser la darrera ronda preliminar. En el proper partit a casa contra el Terrassa (dijous 13 d'abril, 20:30 hores) els primers 4 semifinalistes xutaran per classificar 2 concursants per a la final. D'igual forma es farà a l'Europa-Granollers (30 d'abril). El darrer dia de lliga, el 14 de maig al Nou Sardenya contra el Sabadell B, els 4 millors es disputaran els premis d'aquest singular concurs.

Entre els 8 socis que passen a les rondes finals hi ha la curiositat que hi trobem, dues vegades, pare i fill classificats (cas dels Gil i els Esteve). Aquests són els semifinalistes: Toni 'Txarcu', Lluc Busquets, Daniel Gil (fill), Víctor Artigas, Josep Esteve (fill), Arnau Serrahima, Daniel Gil (pare) i Josep Esteve (pare). Us deixem amb la puntació dels xutadors de la setmana passada i la taula general de punts de la temporada:


Resultats dels xuts al descans de l'Europa-Cerdanyola

170407 concurs 1

 

Classificació general

170407 concurs 2

 

 

acidH TEB SpecialOlympics