Sense gols en el segon partit consecutiu del Juvenil A al Nou Sardenya

27 Setembre 2020 Redacció
Una jugada del partit Una jugada del partit E. V.

El segon partit en 24 hores que ha jugat l'equip europeista a casa ha finalitzat amb el marcador inicial (0-0) contra la Unificación Bellvitge.

Amistós Pretemporada · 27/09/20 · 17 hores

0 - 0 UNIFICACIÓN BELLVITGE

Partit contra l'equip juvenil de l'Unificación Bellvitge, que milita a Nacional i que ha saltat al Nou Sardenya ben posicionat a la gespa. El joc combinatiu de l'Europa no ha aparegut d'inici, precipitant-se en algunes accions i abusant massa de pilotes a l'espai a l'esquena dels centrals rivals.

Al minut 24 hi ha hagut un gol anul·lat als visitants per fora de joc. A la represa, l'equip gracienc ha fet sis canvis i això s'ha traslladat en major possessió i millor combinació amb la pilota. De pràcticament no tenir opcions en atac al primer temps s'ha passat a gaudir de fins a set opcions clares que no s'han pogut materialitzar. Dues d'elles han topat contra la fusta.