Imprimir aquesta pàgina

Bona Festa Major de Gràcia!

15 Agost 2019 Redacció
Gràcia està de festa! Gràcia està de festa! CE Europa

Quinze d'agost, Festa Major de Gràcia. El gracianisme i l'europeisme viuen avui i fins el dia 21 les festes més populars.

Com cada any, Gràcia s'ompliarà de veïns i visitants passejant i gaudint de les activitats programades als carrers i diferents espais de festa. En clau europeista hi haurà tres actes, dos de futbolístics al Nou Sardenya i un de caire social pels carrers de la Vila, dins el marc de celebracions.

En clau esportiva

Avui mateix es presenta oficialment als socis i públic en general la primera plantilla masculina del club. Els presents al Nou Sardenya podran veure, a partir de les 18 hores,  totes les cares, una per una, de l'staff tècnic i el gruix de jugadors. Una hora més tard, a les set de la tarda, es jugarà l'Europa-Prat corresponent al XXIVè Trofeu Vila de Gràcia. El partit és de franc per a socis i té una entrada única general de 5 euros.

El dissabte 17 d'agost, a les 19:30 hores, l'estadi gracienc acollirà un segon partit amistós. En aquest cas el Manresa, nouvingut a Tercera, visitarà Gràcia encara per festes. Aquest partit serà d'entrada gratuïta per a tothom.

En clau social

El divendres 16 d'agost els integrants de les primeres plantilles femenina i masculina realitzaran la tradicional passejada pels carrers de Gràcia. El punt de trobada i inici de la ruta serà a la Plaça Rovira a les 17 hores.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes