agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Doble duel amistós de veterans per celebrar els 75 anys de l'estadi de Sardenya

18 Novembre 2015 Àngel Garreta
Un amistós de veterans Europa-Barça de fa tres temporades Un amistós de veterans Europa-Barça de fa tres temporades Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Aquest desembre se celebren 75 anys de la presència d'un camp de l'Europa a l'actual ubicació, primer amb l'estadi de Sardenya i ara el Nou Sardenya. Els veterans de l'Europa jugaran, per commemorar-ho, contra el Barcelona i l'Espanyol.

El dia 1 de desembre del 1940 es va inaugurar Sardenya, en la mateixa localització d'ara, les cantonades dels carrers Sardenya, Camèlies i Secretari Coloma. Un camp que va durar 55 anys fins que el 1995 es va aixecar el Nou Sardenya en el mateix lloc exacte. Ara, el CE Europa celebra 75 anys de la seva presència física al barri de Gràcia Nova.

Els veterans del club celebraran dos amistosos per recordar aquell dia. El primer, el 8 de desembre a les 12 hores contra el FC Barcelona i el segon, en plenes festes de Nadal, el dia 27 de desembre a les 12 hores contra l'Espanyol. En tots dos partits l'entrada és de franc i oberta a tothom.


151118 veterans 1

acidH TEB SpecialOlympics