Cap de setmana sense competició oficial al futbol formatiu

Cap de setmana sense competició oficial al futbol formatiu La base no competirà aquesta setmana / Foto: Jordi Batuecas

Només tres equips del CE Europa, cap d'ells en etapa formativa, competiran oficialment aquest cap de setmana: Primer Equip, Filial -que recupera els minuts d'un partit suspès- i Femení A. En la resta de categories de futbol de base la lliga agafa pont per donar-se un petit descans dins el calendari.

El fet que dissabte i dilluns siguin dies festius va marcar la confecció inicial del calendari de totes les categories a l'estiu. És per això que tots els equips formatius de l'entitat hauran d'esperar al cap de setmana del 13 i 14 per tornar a competir en lliga. Si jugadors i/o familiars no marxen lluny i es queden prop de Gràcia o Barcelona, la família europeista no es queda pas sense 'menú de futbol' aquest cap de setmana. Dissabte hi ha doble plat: Femení a les 12 del matí i Primer Equip a les 17 hores. Dilluns, a les 19:30 hores, el Filial recuperarà els 80 minuts pendents del seu partit contra el Sant Pere Nord.

Les seccions Agenda i Resultats del lloc web oficial del CE Europa tornaran a actualitzar-se a partir del dimarts 9 i el dilluns 15 respectivament.

acidH TEB SpecialOlympics