agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Partit de famosos al Nou Sardenya com a darrer acte solidari amb La Marató de TV3

03 Març 2017 Redacció
D'esquerra a dreta, Francesc Mañé, Eva Mañé i Víctor Martínez D'esquerra a dreta, Francesc Mañé, Eva Mañé i Víctor Martínez Xavier Garcia

L'estadi serà l'escendari del partit solidari que organitza cada any l'Associació Dolors Vidal en benefici de La Marató de TV3.

L'ens televisiu celebra cada temporada un dia maratonià de televisió solidària amb diferents causes que busquen millorar la salut de les persones. No obstant, no tots els actes de La Marató de TV3 se celebren durant el dia d'emissió del programa per antena, sinó que al llarg de setmanes i mesos, abans i després d'aquest 'dia D', moltes entitats o poblacions celebren també els seus actes i jornades. A finals d'aquest mes de març es tanca la carpeta de donacions solidàries per la causa de desembre del 2016 (ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques).

L'Associació Dolors Vidal ha organitzat els darrers anys un dels diversos partits benèfics de famosos que participen amb La Marató. Enguany la seu que acollirà aquest partit és el Nou Sardenya. Ho farà el proper 12 de març a les 12 hores amb una entrada única i solidària de 3 euros. El públic assistent podrà veure cares populars, cantants, actors, presentadors de TV, polítics i també els veterans del CE Europa. Durant la propera setmana us oferirem més detalls de l'acte, la primera llista de cares populars, el pòster de l'acte i l'horari d'obertura de portes i venda d'entrades a l'estadi.

Aquesta setmana ja han trepitjat la gespa de l'estadi, al costat del president del club, els responsables de l'Associació Dolors Vidal, Francesc Mañé i Eva Mañé. El CE Europa anima tothom, socis i no socis del club, a participar d'aquesta causa solidària. Els assistents podran obtenir, dins l'estadi, números pel sorteig de diferents regals i promocions de les entitats patrocinadores (samarretes, lots, sopars a restaurants, entrades de cinema...). La cita, recordem, el 12 de març a les 12 hores.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics