agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Les pulseres Candela generen 1.137€ destinats a la investigació contra el càncer

Estand de l'hospital Sant Joan de Déu al Nou Sardenya el 15 de gener Estand de l'hospital Sant Joan de Déu al Nou Sardenya el 15 de gener Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La venda solidària de les pulseres 'Candela' el passat 15 de gener, a benefici de l'hospital Sant Joan de Déu, va ser tot un èxit.

L'hospital ha fet arribar una carta d'agraïment i explicació al CE Europa que tot seguit reproduïm:

Carta de Sant Joan de Déu

Benvolguts,

Amb aquest escrit volem agrair la seva generositat en donar suport als programes solidaris que duem a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu. Aspectes tan importants com disminuir l’impacte de l’hospitalització en els nostres petits pacients, avançar en la recerca en malalties greus que afecten la infància, poder oferir ajuts socials a famílies amb pocs recursos i millorar les nostres instal·lacions només son possiblesgràcies a persones i entitats solidàries que ens ajuden.

En concret, la donació de 1.137 € provinent de la parada solidaria organitzada pel Club Esportiu Europa el passat 15 de gener, anirà destinada al grup de investigació del càncer del desenvolupament, on metges i investigadors treballen conjuntament per millorar els índexs de supervivència i la qualitat de vida dels nens i nenes que pateixen aquesta malaltia. Els nostres professionals treballen dia a dia per compaginar els darrers avenços científics amb la vessant més humana de l’assistència.

Ciència i humanisme alhora, aspectes inherents als centres que formem part de l’Orde Hospitalari dels Germans de Sant Joan de Déu. En nom de tots aquests professionals, però sobretot en nom dels nostres pacients i les seves famílies, rebin el nostre agraïment sincer.

Molt cordialment,

Emma Perrier
Obra Social Infància
Hospital Sant Joan de Déu

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics