agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa-ACIDH participarà al torneig 'Cagliari NO Límits 2016' a l'illa de Sardenya

23 Novembre 2016 Redacció
L'Europa-ACIDH al torneig disputat a Gràcia L'Europa-ACIDH al torneig disputat a Gràcia Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'equip adaptat de l'Europa-ACIDH, campió del trofeu 'Sense Límits' a Gràcia, tornarà la visita al Cagliari aquest desembre.

El propòsit d'aquest campionat va molt més enllà d'oferir un camí inclusiu a les persones amb discapacitat intel·lectual. Se'ls presenten característiques, com l'extrema flexibilitat i participació en el territori, així valors de promoció social i cultural. Gràcies a la Federació ACELL i a Special Olympics Catalunya, també són actors principals, tant a nivell europeu com internacional, com a promotors d'un concurs social, ideològic, cultural i turístic, com a portaveus de la innovació, la tradició i les característiques singulars de tot el territori de Sardenya.

L'Europa-ACIDH serà testimoni, per primera vegada a Sardenya, de la participació d'equips 'special' de futbol del Manchester City, del FC Barcelona, ​​del ASPAJUNIDE (Múrcia) i del Mònaco. La representació catalana és excel·lent, donat que la componen diversos dels millors equips 'special' de l'actualitat. El passat mes de setembre l'equip Europa-ACIDH es va proclamar campió de la primera edició del trofeu 'Sense Límits' i l'equip ASPAJUNIDE (Múrcia) del VII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol Sala / ACELL. L'expedició de l'Europa-ACIDH comptarà amb 12 esportistes, un entrenador i dos professionals.

La versió italiana del 'Sense Límits' es jugarà del 8 a l'11 de desembre. Serà la segona experiència internacional del recent creat Europa-ACIDH, la primera fora de les nostres fronteres.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics