agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Inici de lliga a Vilafranca i final gros de temporada

16 Juliol 2019 Redacció
Castell i Oribe en el darrer duel a Vilafranca Castell i Oribe en el darrer duel a Vilafranca Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Dur calendari inicial i final el que tindrà l'Europa en la temporada 2019/2020 que s'iniciarà el diumenge 1 de setembre. 

El quadre europeista s'estrenarà a domicili, al camp del Vilafranca. El següent cap de setmana s'estrenarà a casa rebent el també complicat Terrassa. El final de la primera volta i, per tant, també de la lliga, serà contra tres 'cocos' i el més dur possible: L'Hospitalet, Sant Andreu i Andorra. A la primera volta el derbi serà a Gràcia i es tancarà acte seguit la jornada 19 al país veí. A la segona volta, penúltima jornada de la lliga al Narcís Sala i última a Gràcia contra l'Andorra. 

Podeu consultar tot el calendari al complet fent clic aquí 

 
* NOTA: A data de creació de l'artile i de publicació del calendari, aquesta era la realitat de la categoria. Posteriorment, l'Andorra va comprar plaça a Segona B i el Banyoles va pujar a Tercera Divisió. L'equip del Pla de l'Estany va ocupar el lloc de l'Andorra al calendari, per la qual cosa la primera volta i la lliga finalitzarà amb un duel entre l'Europa i el Banyoles i no pas davant l'Andorra.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics