Homenatge a Cano pels 250 partits de lliga i play-off

29 Gener 2017 Àngel Garreta
Cano amb la seva samarreta al costat de Ramírez i Martínez Cano amb la seva samarreta al costat de Ramírez i Martínez Àngel Garreta

El capità Àlex Cano ha rebut un petit homenatge per la seva xifra rodona de partits abans de la disputa de l'Europa-Olot a l'estadi.

Dia d'emocions pel capità europeista. A Vilafranca, Cano va sumar 250 partits oficials de lliga i play-off amb la samarreta de l'Europa i avui, en els instants previs a l'inici del partit, ha rebut una samarreta commemorativa amb la xifra de 250 i el nom que crida la graderia en el seu honor, 'Capicano'. L'entrega de la mateixa ha anat a càrrec del president en funcions del club, Arturo Ramírez, i el nou president electe, Víctor Martínez.

Així mateix, tres representants del grup d'animació Eskapulats (Ramon Ortiz, Ireneu Tranis i Ricard Huélamo) han regalat a Cano un petit quadre on surt una imatge del capità donant les gràcies a l'afició en un partit a l'estadi. Les emocions no han acabat aquí pel central escapulat. De la part positiva del dia a la més trista, vivint acte seguit un minut de silenci en memòria del seu avi, Francisco Jiménez, qui va morir pocs minuts després de finalitzar el darrer partit de l'Europa a Vilafranca el passat diumenge 22 de gener.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics