agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El Nou Sardenya, seu del torneig solidari 'Charity Day' a benefici d'Aldeas Infantiles

07 Agost 2015 Redacció
Futbol solidari a Gràcia Futbol solidari a Gràcia Aldeas Infantiles

El Nou Sardenya acollirà, el proper 26 de setembre, un torneig de caràcter solidari impulsat per la multinacional Keysight i a benefici d'Aldeas Infantiles. Es jugarà en diversos formats i ocuparà gairebé tot el dia. La cirereta, per la tarda: el partit Europa-Rubí.

De 10:30 a 17:30 hores del dissabte 26 de setembre, hi haurà a l'estadi gracienc el 'Charity Day', impulsat per l'empresa multinacional Keysight. Tots els diners recollits aniran destinats al projecte humanitari d'Aldeas Infantiles. Hi haurà campionats de futbol 7 i tennis taula, així com tallers i stands amb productes solidaris a la venda. Properament s'informarà del mètode i condicions d'inscripcions populars per competir en les diferents modalitats de torneig.

Un cop finalitzat el dia solidari (17:30) el Nou Sardenya es prepararà per acollir, a les 19 hores, el partit de lliga Europa-Rubí, de Tercera Divisió. El partit també tindrà el seu caràcter solidari, donat que per cada entrada general venuda, un 1€ d'aquell import anirà destinat a Aldeas Infantiles.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics