El grup català de Tercera acorda un play-off ràpid de 8 equips i no acabar la fase regular

16 Abril 2020 Redacció
Reunió telemàtica amb la Federació Catalana de Futbol Reunió telemàtica amb la Federació Catalana de Futbol CE Europa

La FCF ha reunit de forma virtual aquesta tarda tots els representants dels clubs catalans de Tercera Divisió per debatre el futur de la lliga.

La mateixa ha estat encapçalada pel president federatiu, Joan Soteras, i el secretari general de la FCF, Oriol Camacho. L'ens ha informat de les propostes de la RFEF quant a la resolució de la Tercera Divisió. S'han posat sobre la taula dos escenaris:

1- Donar la lliga per acabada i declarar-la nul·la, sense ascensos ni descensos.

2- Donar la lliga per acabada, sense descensos, i que els 4 primers classificats de cada grup de Tercera juguin un play-off entre ells, a partit únic, en camp neutral i porta tancada.

Els presidents de cada club han expressat la seva opinió al respecte. El CE Europa ha apostat, davant la impossibilitat de completar les 38 jornades, per donar per acabada la lliga regular, que no hi hagi descensos i que es jugui un play-off ràpid entre els quatre primers classificats, però la majoria d'opinions de la resta de clubs han proposat que aquest play-off sigui en idèntic format de camp neutral, partit únic i porta tancada però entre els 8 primers.

Això sí, tots els clubs han estat d'acord que aquestes propostes i decisions s'haurien de dur a terme sempre que la situació sanitària millori i no hi hagi risc per la salut dels jugadors, tècnics, àrbitres, etc.

La il·lusió del CE Europa hauria estat recuperar certa normalitat amb públic, per poder sentir l'escalf, com durant tot l'any, de la gent europeista, però també es considera que l'esforç que ha fet l'equip durant tota la temporada mereix tenir l'oportunitat, si s'escau, de disputar una promoció d'ascens i assolir el desitjat ascens a Segona B encara que no sigui sota les condicions que tothom desitjaria.

El president de la FCF, Joan Soteras, ha manifestat que la decisió definitiva que adopti la RFEF se sebrà abans de finals d'aquest mes d'abril.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics