agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

A un dia per finalitzar la primera etapa del Campus d'Estiu (torna una setmana al setembre) ja es poden baixar les fotos d'equp.
Com viuen els nens i nenes de l'Europa el Campus d'Estiu al Nou Sardenya. Ho podem resumir en un vídeo de poc més d'un minut.
Com és habitual cada estiu, en finalitzar el Campus del Nou Sardenya es podran descarregar les fotos dels equips.
L'oferta lúdica i tècnica de l'Europa per a cada estiu es troba en marxa. Ja es poden formalitzar inscripcions per a aquest estiu.
Un any més s'apropen els dies on els joves futbolistes començaran a preparar el temps de vacances. L'Europa té la millor de les propostes!.
El CE Europa organitza una nova edició del seu tradicional Campus de Setmana Santa. Inscripcions a partit del dilluns 25 de febrer.
Tots els alumnes del Campus Lúdic del Club Esportiu Europa poden descarregar-se la seva foto de grup realitzada a l'estadi Nou Sardenya.
Participar al Campus Lúdic de l'Europa és sempre un bon record. També materialment, amb les fotografies d'equip per setmana.
Sobre la gespa de l'estadi es va posar en marxa ahir a la tarda el Campus de Tecnificació que l'Europa duu a terme al Nou Sardenya.
El Nou Sardenya ha acollit aquest matí l'inici del Campus Lúdic d'estiu, el més antic de la gamma d'activitats d'estiu que oferta el CE Europa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics