Victòria amb toc d'atenció

21 Agost 2016 Redacció
Imatge d'arxiu del Juvenil A en el duel contra el Cornellà Imatge d'arxiu del Juvenil A en el duel contra el Cornellà Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Juvenil A de l'Europa va anar de menys a més contra el Cardedeu, remuntant el partit per a finalment signar un marcador favorable de 3-2.

Amistós · 20/08/16 · 18 hores

3 - 2 CARDEDEU

Al primer temps els graciencs van mostrar manca d'intensitat i també de mobilitat en atac. El quadre local va tenir la pilota, però sense cap tipus de profunditat. A més, al minut 10 l'equip es va veure obligat a canvair el porter Ruben per lesió, fent entrar Lluís. Els escapulats es mostraven plans i sense trobar espais dins la defensa rival.

Al minut 29, una pèrdua de pilota, amb passivitat del mig del camp, va fer arribar la mateixa a Adri, qui va passar malament al seu porter, aprofitant el davanter rival per fer el 0-1. Al minut 35, fruit d'un córner i una sèrie d'indecisions a l'hora de rebutjar, la pilota va quedar morta a la frontal i es va convertir en el 0-2.

El tècnic Héctor Morillo no va fer cap canvi al descans. El toc d'atenció al vestidor i la correcció de certs desajustaments van fer sortir l'Europa al segon temps amb una altra cara i amb la indicació als seus homes d'arreglar, els mateixos que ho havien 'espatllat', la situació al marcador. Ja als dos minuts, Àxel s'aprofitava d'una bona centrada d'Alieu per fer el primer i als vuits minuts el mateix Àxel, després d'una bona circulació de pilota, va fer l'empat des de dins l'àrea. Posteriorment, Alieu va ser objecte d'un penal que ell mateix va transformar.

Finalment, triomf per 3-2 però toc d'atenció a l'equip per mostrar que cal sortir endollat en cada partit des del minut zero independentment del tipus de duel i el rival. Per l'Europa van jugar: Rubén, Lorenzo, Adri, Òscar, Piquer, Barroso, Alieu, Martín, Tatay, Jose i Àxel. Des de la banqueta van entrar Lluís pel lesionat Rubén i Anguren per Lorenzo.

Quart amistós de la pretemporada.

L'Europa ha disputat tres partits de pretemporada a casa i un a fora fins a la data.