Una passejada de Festa Major

16 Agost 2018 Àngel Garreta
Tota l'expedició escapulada i acompanyants davant el carrer Providència Tota l'expedició escapulada i acompanyants davant el carrer Providència Àngel Garreta

El Primer Equip i el Femení A escapulats han realitzat aquesta tarda la que ja comença a ser una tradicional passejada per la Festa Major de Gràcia.

Enguany el recorregut de l'expedició escapulada ha hagut de ser, a la força, més curt que en edicions anteriors. Abarcar tots els carrers després d'una setmana de fort desgast físic en el partit contra el Lleida Esportiu i en plena preparació de la competició de lliga -amb entrenament inclòs aquest vespre-, feia inviable passejar per Gràcia durant més de tres hores. La proximitat del primer duel de lliga, aquest diumenge, provoca haver de regular metòdicament el desgast físic de l'equip.

Partint de la Plaça Rovira com epicentre de la ruta escapulada, jugadors i tècnics de les dues primeres plantilles del club han visitat diferents carrers de la zona més propera al Nou Sardenya (la pròpia Plaça Rovira, els dos trams del carrer Joan Blanques, Ciudad Real, La Perla, Verdi i Providència). Enguany, Enric Bosch, secretari de la junta de la Fundació Festa Major de Gràcia, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a l'expedició europeista i explicar, a grans trets, què és la Festa Major pels graciencs.

En acabar el recorregut, el Primer Equip masculí s'ha dirigit al Nou Sardenya per a realitzar l'entrenament d'avui tot preparant el derbi amb el Martinenc d'aquest diumenge (19:30 hores) al Nou Sardenya, quan la Tercera Divisió 2018/2019 es posarà en marxa.