agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Un Sant Medir ben dolç!

05 Març 2019 Àngel Garreta
L'Europa un any més amb la dolça festa L'Europa un any més amb la dolça festa Àngel Garreta

L'Europa va tornar a passejar els seus colors pels carrers un Sant Medir més. La dolça festa va protagonitzar el dia d'ahir a tot Gràcia.

Amb la colla d'Els Ben Plantats plenament consolidada des de 2016, el Sant Medir d'enguany va tenir 2 dies de protagonisme escapulat: el propi dia 3 amb la pujada a l'ermita per a la col·locació del tradicional llaç a la bandera de la colla i ahir dia 4 amb les colles sortint a repartir caramels en una jornada traslladada al dilluns per a no coincidir amb un dia festiu.

Pel matí, com és tradició, cada colla va escollir el seu recorregut per Gràcia. En el cas d'Els Ben Plantats, el recorregut va tenir inici i final a l'estadi Nou Sardenya, on també es va dinar a 'Ca la Chus' abans d'afrontar la baixada del carrer Gran de Gràcia al vespre. Els romeus escapulats van tenir dos perfils, com també és habitual característica de la colla europeista: majoria de nens de l'Escola al matí i majoria de representació de les primeres plantilles federades i directiva del club al vespre. També hi van prendre part convidats i guanyadors de concursos per pujar al camió.

A continuació us oferim un recull dels 3 moments clau de Sant Medir: ermita, desfilada pels carrers al matí i tradicional baixada al vespre.