Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Títol i ascens pel Juvenil D!

21 Maig 2023 Redacció
Un Juvenil D de Primera! Un Juvenil D de Primera! Pol Galindo

El Camp de l'Àliga ha estat testimoni aquest matí del campionat de lliga i ascens a Primera del Juvenil D masculí del club.

Un marcador de 4-0 ha certificat el títol i pujar de categoria per a la plantilla del Juvenil D europeista. Els graciencs han rebut a l'Àliga el segon classificat, la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic. El triomf permetia certificar les matemàtiques pel conjunt de la Vila i els joves jugadors europeistes no han fallat davant la seva gent.

Amb gols de Iago Pujol, Albert Costa, Tomàs Muixí i Lluc Jofre, l'equip que dirigeix el cos tècnic d'Alejandro Cubaró i Benet Noguer s'ha assegurat l'èxit en una extraordinària temporada que li permet abandonar la Segona Divisió catalana per assolir la Primera.

Des d'aquestes línies volem felicitar els entrenadors i, com no, els grans protagonistes, la plantilla formada per Pol Casanovas, Marc Boada, Pol Fernández, Martí Fuentes, Iu Bayona, Nil Costa, Esteve Avellán, Albert Costa, Pau Llorens, Bruno Escolano, Iago Pujol, Estanislao Arman, Ivan Sandoval, Jan Puig, Guerau Puig, Tomàs Muixí, Joan Balanyà i Lluc Jofre.

Enhorabona, campions!