Imprimir aquesta pàgina

Thuasne i Ortopèdia Curto presents al Nou Sardenya aquest dissabte dia 9

08 Febrer 2019 Redacció
Curto i Thuasne al Nou Sardenya Curto i Thuasne al Nou Sardenya CE Europa

Tothom qui estigui interessat podrà descobrir les ofertes d'un dels patrocinadors del club i fer-se una valoració i estudi de la trepitjada.

Aquest dissabte, sota la tribuna del Nou Sardenya, hi haurà un estand de 9:30 del matí a les 13 hores durant la jornada de l'Escola. En aquest estand d'Ortopèdia Curto amb productes podreu, a més de rebre informació del distribuidor oficial de Thuasne a Catalunya, que un podòleg col·legiat us faci una valoració de la vostra trepitjada.

Qui ha de fer-se un estudi de la trepitjada?

Hi ha diversos signes que poden alertar-nos que necessitem que un podòleg ens faci aquest estudi: dolor, caigudes freqüents (per exemple, en els nens), inestabilitat, tendència a esquinços de turmell o cansament muscular, fatiga muscular o dificultat per a córrer i caminar són signes que pot haver-hi una malformació. A part d'això, pràcticament tots els esportistes haurien de fer-ho per a evitar que qualsevol patologia que hi hagi en l'extremitat inferior o al peu repercuteixi de forma directa en el rendiment i en l'aparició de lesions.

Estand de Thuasne a la tarda durant l'Europa-Barcelona de Divisió d'Honor

Per la tarda, des dels instants previs a la disputa del partit i durant l'encontre de Divisió d'Honor entre l'Europa i el Barça (inici 17:15 hores), Thuasne -un dels patrocinadors del club- mostrarà els seus productes i informacions en l'estand situat sota la tribuna. Recordem que l'entrada al partit és gratuïta.

Articles més recents relacionats per etiquetes