Imprimir aquesta pàgina

Segon amistós, segon triomf

26 Agost 2018 Redacció
Una acció del partit disputat ahir Una acció del partit disputat ahir Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa va afrontar ahir al matí el seu segon test de l'estiu, primer a domicili. Les graciences van guanyar el Sabadell per 1-4.

Amistós · 12 hores

SABADELL
1 - 4 EUROPA

El Sabadell, amb una setmana d'entreament a les cames, va cedir el protagonisme de la pilota a l'Europa. El primer gol del matx va arribar després d'un mal refús de la portera local, caient-li la pilota a Naira, qui va foradar la xarxa de vaselina.

La mateixa Naira va ser protagonista de la passada a l'espai que va permetre Clara transformar el 0-2 al minut 36. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa les arlequinades van retallar distàncies amb un gol de Meritxell als tres minuts de començar la segona part. No obstant, les dianes d'Alcocer i Granadors van deixar vist per sentència el matx a un quart d'hora del final.

SABADELL: Leyre, Claudia, Clara, Maria, Melania, Esther, Marina, Cristina Donaire, Georgina, Maria del Mar i Virginia... Van completar la convocatòria: Marta, Paola, Desiree, Cristina Gómez, Alba, Sara i Meritxell.

EUROPA: Ari, Moyano, Fusté, Joanna, Zaira, Pili Porta, Lara, Andrea Porta, Xiki, Clara i Naira... Van completar la convocatòria: Anna Sitjà, Laia, Carla, Júlia, Alcocer, Granados, Mírima i Eybis.

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental).

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Naira, 19'); 0-2 (Clara, 36'); 1-2 (Meritxell, 48'); 1-3 (Alcocer, 66'): 1-4 (Granados, 77').