agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Primers acords d'entrades a 5€ amb clubs de Tercera

28 Juliol 2016 Redacció
Els presidents de l'Europa i el Júpiter a la llotja del Nou Sardenya Els presidents de l'Europa i el Júpiter a la llotja del Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa segueix amb la seva política d'acords d'entrades a cinc euros per a socis i ja ha arribat a un pacte amb Júpiter, Figueres i Vilassar de Mar.

El club, que va iniciar aquesta política fa tres temporades, espera també, amb el pas de les setmanes, anar tancant nous acords i intentar renovar els ja obtinguts el curs passat. Un dels avantatges de ser soci de l'Europa és gaudir d'aquestes promocions a camp contrari, així com descomptes en el marxandatge propi del club i promocions en els serveis de les empreses col·laboradores de l'entitat.

TIPUS D'ACORD ENTRE CLUBS
(Entrades a 5€ identificant-se amb el carnet 2016/2017)

JÚPITER: Durant tota la temporada, qualsevol soci del Júpiter pagarà 5€ per veure qualsevol partit de l'Europa al Nou Sardenya i qualsevol soci de l'Europa pagarà 5€ per veure el Júpiter com a local a La Verneda, incloent el derbi entre els dos equips.

FIGUERES: Entrades a 5€ pels socis de l'Europa a Vilatenim i pels del Figueres al Nou Sardenya només en el duel respectiu entre els dos equips.

VILASSAR DE MAR: Entrades a 5€ pels socis de l'Europa al Xevi Ramon i pels del Vilassar al Nou Sardenya només en el duel respectiu entre els dos equips.