Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Primera derrota de la temporada a PS5

16 Novembre 2022 Redacció
Primera derrota al verd virtual en PS5 Primera derrota al verd virtual en PS5

L'Europa eSports va patir, en la modalitat de Play Station 5, la seva primera derrota al FIFA de la present temporada esportiva virtual.

Dragonball eSports 2 - Europa eSports 1 (PS5)

Els graciencs van perdre en un partit on, tot i dominar i tenir moltes més ocasions que el rival, es van escapar els primers tres punts de la temporada enfront Dragonball eSports (2-1). Tot i les rotacions, els escapulats van dominar bona part del matx i les arribades gracienques van ser continuades: Reque i Fake van poder estrenar el marcador, però va ser el rival qui va posar el 2-0 ràpidament i va deixar els europeistes amb poca capacitat de reacció. Només Fake, a passada de Chino, va poder escurçar distàncies.

Figueres eSports 0 - Europa eSports 2 (Xbox)

Els escapulats de Xbox signen el 6/6 després d'endur-se un partit molt competit i igualat enfront un Figueres que va posar en problemes als graciencs. Dieguinho de jugada individual va fer el 0-1 enfront un rival molt tancat que aprofitava les contres amb pilotades llargues. Tot i el patiment, Fer va poder fer el 0-2 definitiu a les acaballes del matx i tancar un inici històric pels nostres a la Primera Divisió de la VFO.