Partit de veterans a l'estadi en homenatge a la plantilla de l'ascens a Segona B

24 Abril 2019 Redacció
L'onze de l'ascens al camp del Pinoso L'onze de l'ascens al camp del Pinoso Arxiu CE Europa

El 12 de juny de l’any 1994 és un dia molt recordat per tota una generació d’europeistes. El dia d'una fita que ara celebra 25 anys.

Aquell dia, un empat (0-0) a El Pinós contra el conjunt local del Pinoso va permetre celebrar el, fins ara, únic ascens a Segona B de la història del club. Amb la promoció d’ascens disputada encara en format de lligueta, el quadre europeista va acabar líder del grupet amb 9 punts, 7 en va acumular el propi Pinoso, 4 el Montuiri i 4 el Roldán.

Aquella generació de tècnics i jugadors celebra enguany 25 anys de la seva gesta i el club ho celebrarà amb una sèrie d’homenatges, entre ells un partit de veterans contra l’RCD Espanyol -26 de maig a les 11 del matí al Nou Sardenya- a iniciativa del Grup d'Història Ramon Vergés. També hi haurà un recordatori en el marc de la Diada del Soci (dimarts 5 de juny).

L’ascens estarà present en el tradicional sopar on també s’entreguen les insígnies als 25, 50 i 75 anys de fidelitat. Els europeistes podran recordar els seus mites en aquests actes. Properament el club, mitjançant el web i el periòdic, donarà els detalls del lloc, hora i preus de celebració del sopar. El partit de veterans és de portes obertes.


EL PARTIT

Europa-Espanyol
Diumenge 26 de maig
11 hores
Estadi Nou Sardenya