agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Manu Raíllo i David Jiménez reforçaran la davantera

15 Juliol 2017

El primer equip segueix confeccionant la seva plantilla de cara a la temporada 2017/2018 i ha signat dos davanters per reforçar la línia atacant

Manu Raíllo, que arriba procedent del Terrassa, i David Jiménez, que va jugar la temporada passada al Gavà a Segona B, són els dos noms triats per la direcció esportiva i el cos tècnic per complementar la davantera.

Manuel Raíllo Arenas, nascut a Córdoba el 1990, és un davanter de 26 anys (en farà 27 al mes d'agost) que s'ha forjat al futbol català en les tres últimes temporades. Totes elles a Tercera Divsió. Fa tres cursos va debutar al grup cinquè amb el Martinenc, però va ser a Gavà, un any després, on va destacar especialment. Raíllo 42 va jugar partits entre Lliga i play-off i va anotar 14 gols. Una mitjana molt similar a la que ha assolit aquest darrer curs a Terrassa, on ha estat present en 34 partits i ha fet 10 dianes.

David Jiménez Guardia, nascut a Gavà el 1992, és també davanter, de 25 anys, amb experiència tant a Tercera com a Segona B. Fa quatre temporades va fer 10 gols amb el Sabadell B, repartits en 36 partits disputats a la categoria. Unes xifres que li van valer fitxar per Badalona, de Segona B, tot i que va acabar la temporada al Gavà de l'ascens. Entre els dos conjunts, va jugar 31 partits i va anotar 7 dianes. En l'últim curs ha jugat 33 partits a Segona B i ha fet 2 gols.