La gran tarda de Pàmpols

Pàmpols rebent l'homenatge del club Pàmpols rebent l'homenatge del club Àngel Garreta

El Trofeu Vila de Gràcia de l'any 2018 passarà a la història per ser la tarda en que el mític porter Rogeli Pàmpols va rebre honors.

Feia anys que l'europeisme li devia a Pàmpols un homenatge i la tarda del 14 d'agost del 2018 ha resultat la data on un dels millors porters de la història de l'Europa ha tnigut el seu gran reconeixement.

Arribat a l'estadi a les sis de la tarda, Pàmpols ha fet una petita visita per les oficines i sala de premsa del Nou Sardenya per a, posteriorment, dirigir unes paraules dins el vestidor del Primer Equip. Sobre la gespa, instants abans de començar el matx entre l'Europa i el Lleida Esportiu, reconeixements per part del CE Europa i del Grup d'Història Ramon Vergés (GHRV).

L'exporter ha fet el servei d'honor del partit i s'ha fet la fotografia oficial amb l'onze inicial de l'Europa pel partit d'avui. Al descans, Pàmpols ha pogut veure el seu retrat històric al racó de la sala de premsa destinat als grans mites de l'europeisme i també ha tingut temps d'entregar al president del club, Víctor Martínez, un quadre amb una foto signada on apareixen Pàmpols, en actiu, i un nen petit amb l'onze de l'Europa. Aquell nen petit és ara president del club.