agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La base vol jugar net

16 Gener 2017 Àngel Garreta
La base 2016/2017, presentada La base 2016/2017, presentada Sònia Pérez

La base federada masculina i femenina del Club Esportiu Europa es va presentar diumenge al matí davant socis, aficionats i familiars.

Els diferents equips del club van citar-se, com és tradició anual, per presentar-se socialment. El conductor de l'acte, el soci escapulat Ireneu Tranis, va donar pas a l'himne de l'Europa com a senyal de sortida de la presentació. Des del lateral de l'estadi van començar a desfilar les banderes més representatives. Els portadors eren la capitana del Femení A, 'Kaky' (bandera del CE Europa), el capità del Juvenil A, Adrian Guillén (Catalunya), el capità del Cadet A, Jan Vergés (Barcelona) i els capitans dels prebenjamins A i B, Nico Comella i Oriol Fernández, respectivament (bandera de Gràcia).

Tots ells van llegir uns petits proverbis i, acte seguit, Josep Esteve, exjugador de la casa i entrenador de l'Escola, va llegir un decàleg esportiu en referència al lema d'enguany de la presentació: 'Joc Net'. També va intervenir Arturo Ramírez representant el club com a president en funcions. Entre les autoritats i convidats presents, van prendre la paraula Estela Campanyà, membre de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, entitat destinatària dels beneficis solidaris de la venda de les 'Polseres Candela' per a la investigació en lluita contra el càncer infantil i que va disposar un estand sota tribuna que va recollir 1.137€.

També van dirigir-se a tots els presents el conseller d'esports de Gràcia, Alberto Lacasta, el president de l'ACIDH, Ferran Morell, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i expresident escapulat, Juanjo Isern, així com el president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch. La finalització de l'acte va donar pas al partit de Tercera Divisió entre l'Europa i el Peralada, que va finalitzar amb victòria de l'equip escapulat per 1-0.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 170116-base-01.jpg

Les 'Polseres Candela', tot un èxit / Galeria d'imatges: Àngel Garreta, Sònia Pérez i Jordi Batuecas