agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa vestirà la marca esportiva Umbro les pròximes quatre temporades

10 Maig 2017 Redacció
Foto del conveni amb la presència dels responsables institucionals de les dues entitats Foto del conveni amb la presència dels responsables institucionals de les dues entitats Àngel Garreta

El Club Esportiu Europa i la marca d'origen anglès Umbro han arribat a un acord per a convertir la firma internacional en equipador oficial.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit l'acte de signatura de l'acord entre l'Europa i Umbro, marca que ja va vestir amb anterioritat l'entitat escapulada a principis del 2000. El conveni entre totes dues entitats serà de quatre anys, el període del mandat de l'actual Junta Directiva europeista.

Fundada l'any 1924, Umbro és una marca de roba internacional de reconegut prestigi i que equipa clubs de primer nivell, com l'Everton o el West Ham, de la Premier League anglesa, el PSV Eindhoven a Holanda o la selecció nacional de la República d'Irlanda. A partir de la temporada vinent, s'encarregarà d'equipar tots els equips del CE Europa, sèniors, de base i escolars, masculins i femenins, amb un nou disseny de roba que es presentarà properament.

L'acte de signatura de l'acord ha estat presidit pel màxim dirigent del club, Víctor Martínez i el president d Umbro Iberia, Benito Gil. Amb aquest conveni, el CE Europa i Umbro volen anar de la mà els propers quatre anys, amb reptes i projectes interessants i il·lusionants.