L'Europa, present a l'acte oficial d'inauguració de l'app Àgora Gràcia

El president De Bode parla amb el CEO impulsor d'Àgora, Laurent Renard, ahir a la inauguració El president De Bode parla amb el CEO impulsor d'Àgora, Laurent Renard, ahir a la inauguració Àngel Garreta

L'empresa Toro Development, impulsora del projecte Àgora Gràcia, va donar ahir el tret de sortida oficial a l'aplicació.

Unes quantes desenes d'aficionats del CE Europa van poder aprofitar el passat cap de setmana la promoció que el club va fer mitjançant l'aplicació Àgora Gràcia. Mostrant el seu mòbil amb la pestanya de l'Europa dins l'aplicació van gaudir d'un 50% de descompte en el preu de la seva entrada.

L'app fa unes setmanes que està en servei però ahir va disparar el seu tret de sortida amb una festa d'inauguració a la seva seu del carrer Còrsega. L'Europa va estar representat pel president Guillaume de Bode, el responsable de màrqueting Xavier Garcia i el cap de premsa Àngel Garreta. Un nucli molt representatiu d'entitats, comerciants i associacions de Gràcia van estar presents a l'acte.

L'entrada de l'Europa dins l'aplicació d'Àgora Gràcia és recent, amb una experiència positiva en la seva primera prova pilot i que, de ben segur, vindrà acompanyada en properes setmanes de noves ofertes, promocions i acords on socis i aficionats del club en podran sortir beneficiats.