L'Europa fa el primer pas per a la creació de la nova Comissió de Reforma dels Estatuts

10 Octubre 2018 Redacció
Ramon Besora (esquerra) i Xavier Guillen, dos dels membres de l'antiga Comissió Ramon Besora (esquerra) i Xavier Guillen, dos dels membres de l'antiga Comissió Àngel Garreta

La Junta Directiva va reunir ahir part dels membres de l'antiga Comissió. La nova, es constituirà i començarà a treballar el 25 d'octubre.

La darrera Assemblea General Ordinària de socis va encarregar el mandat d'obrir una nova Comissió de Reforma dels Estatuts (CRE) per tractar la modificació d'alguns punts concrets dels mateixos, aprovats el 2014. La Junta Directiva, òrgan que, segons els propis estatuts, té la potestat de crear-la i designar-ne els màxims responsables, va reunir ahir una part dels antics membres de la CRE per tractar l'inici i obertura d'una nova Comissió.

Aquesta nova CRE tindrà la seva constitució (president, secretari i vocals) el proper dijous 25 d'octubre a les 19:30 hores a la sala de juntes de les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140). L'acte està obert a la incorporació de tot soci de ple dret -i al corrent de pagament- que vulgui formar-ne part. Així mateix, la CRE pot rebre aportacions de moficacions de punts dels estatuts per part dels socis sense la necessitat de formar part de la mateixa. A partir del dia 25 s'establirà el calendari d'esmenes i aportacions que els socis -des de dins la Comissió o des de fora- podran enviar.

La intenció és crear una CRE de resolució ràpida, enfocada específicament en diferents punts concrets dels apartats dels Estatuts, retocant lleugerament alguns aspectes i resolent la proposta final en un període breu de temps. El gruix general dels Estatuts no es modificarà. Aquesta proposta final de la CRE haurà de ser sotmesa, més endavant, a aprovació dels socis en assemblea.

El club, des d'aquestes línies, anima al socis a involucrar-se en la CRE per tal de treballar aquells petits aspectes que facin dels Estatuts del club un document encara millor. Es pot contactar a tal efecte amb oficines al telèfon 932 102 551 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .