Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa enforteix els llaços amb la Casa Vicens

21 Febrer 2023 Àngel Garreta
Foto de família entre l'Europa i Casa Vicens Foto de família entre l'Europa i Casa Vicens Àngel Garreta

La Casa Vicens va acollir ahir una trobada, visita i sopar amb una representació de les primeres plantilles i la directiva del club.

L'Europa i la Casa Vicens ja duen dos anys de camí plegats forjant una bona relació al voltant del suport a l'entitat escapulada i als primers equips masculí i femení del club. Ahir dilluns, una representació de les primeres plantilles del club i de l'àmbit directiu van estar presents en una visita a la Casa Vicens i un posterior sopar per a celebrar tot aquest temps de viatge plegats.

Per part de l'Europa hi van assistir el president Víctor Martínez, la directiva de relacions institucionals Núria Pi, les capitanes de la primera plantilla femenina Andrea Porta i Pili Porta, així com el capità de l'equip masculí Àlex Cano i la seva parella Rosa Dueñas. La Casa Vicens va estar representada pel seu director general Emili Masferrer, la responsable de comunicació Pilar Delgado, el director comercial Marc Vilà i el responsable de relacions públiques i esdeveniments Jordi Arcarons.

La trobada va començar amb una visita per les diferents estàncies de la Casa Vicens, la primera casa que va fer Gaudí a Barcelona. Va haver-hi també moment per a l'intercanvi de presents: per part de l'Europa es va fer entrega a Casa Vicens de dues samarretes (primera i segona equipació) signades per la plantilla femenina. Els amfitrions van obsequiar l'Europa amb una reproducció de la rajola que ocupa les façanes de la Casa Vicens i d'uns llibres sobre aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Un cop acabada la visita va tenir lloc un sopar per a celebrar el vincle gracienc entre l'Europa i la Casa Vicens i el fort lligam que representa unir cultura i esport. Tot seguit us deixem amb un petit resum audiovisual de la trobada.