agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa celebrarà la Xa Diada del Soci el proper dimarts 5 de juny al vespre

09 Maig 2018 Redacció
El Centre tornarà a acollir l'acte de la Diada del Soci El Centre tornarà a acollir l'acte de la Diada del Soci Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El club retrà homenatge als socis que celebrin enguany 25, 50 i 75 anys consecutius de carnet i fidelitat als colors de l'entitat.

El dia del 111è aniversari del club, el proper 5 de juny, l'europeisme es donarà cita en la tradicional Diada del Soci, que enguany arribarà a la seva desena edició. En aquest acte, que tindrà lloc al Centre Moral i Instructiu de Gràcia, 'El Centre' (c/ Ros de Olano, 9), el club entregarà les insígnies als socis que, aquest 2018, facin xifra rodona com a associats fidels.

La Diada del Soci, que inclou sopar al teatre d'El Centre, s'iniciarà el 5 de juny a les 20:30 hores. El preu del tiquet és de 25€ per a socis i 30€ per a no socis. Aquests tiquets es posaran a la venda a oficines  a partir del dilluns 14 de maig en l'horari habitual, de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. La data límit de reserva és el divendres 1 de juny.