agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa, al costat del Bicentenari de la Festa Major

09 Agost 2017 Àngel Garreta
Motiu central del cartell oficial de la Festa Motiu central del cartell oficial de la Festa betevé

Aquest any 2017 la Festa Major de Gràcia celebra el Bicentenari. Ni més ni menys que 200 anys de tradició arrelada al voltant del 15 d’agost.

El CE Europa, igual que ho va fer l’any passat, participarà de la festa gracienca, enguany amb quatre tipus d’activitats: una passejada del Primer Equip i el Femení A pels carrers guarnits, un petit camp de futbol 3x1, lectura de contes a la Plaça Joanic i, el més destacat, el concurs de balcons guarnits, on l’Europa premiarà el millor balcó gracienc amb temàtica europeista, en paral·lel al concurs general de la festa.

Les activitats del club començaran el dia 16 d’agost, a les 18 hores a la plaça Joanic, com a epicentre i punt de sortida d’una passejada dels jugadors de la primera plantilla masculina i femenina del club. Barrejats entre ells en dos grups, l’Europa farà una ‘ruta sud’ i una ‘ruta nord’ per acabar visitant tots els carrers guarnits en una tarda. El dia 17, a les 18 hores, l’Europa entregarà el seu reconeixement al millor balcó guarnit amb motius europeistes i ho farà en el mateix acte i escenari on la Festa Major entregarà els premis als guarnits dels carrers, un dels moments més esperats de la festa. Per acabar, el dia 21, a partir de les 17:30 i fins les 20 hores, a la Plaça Joanic, hi haurà un 3x1 de futbol gratuït per a tots els nens i nenes que s’hi vulguin apuntar i hi haurà una lectura d’un conte sobre la Festa Major a càrrec de Teresa Vergés.

L'Europa a la Festa Major

16 d'agost: 18 hores · Plaça Joanic · Inici de la passejada pels carrers guarnits
17 d'agost: 18 hores · Entrega del premi al millor carrer guarnit
21 d'agost: 17:30 hores · Futbol 3x1 i lectura de contes a la Plaça Joanic