agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa 2017/2018 en marxa

17 Juliol 2017 Àngel Garreta
Alieu, del Juvenil A, lluita amb Torres en el primer entrenament Alieu, del Juvenil A, lluita amb Torres en el primer entrenament Àngel Garreta

La primera plantilla del CE Europa ha realitzat aquesta tarda la primera sessió d'entrenaments de la pretemporada 2017.

Estrenant la roba d'entrenament de la nova marca Umbro, jugadors i cos tècnic s'han retrobat després de les vacances. Les cares noves i els jugadors de la casa que completaran la pretemporada han pogut saludar els futbolistes renovats de la passada temporada. 

El president Víctor Martínez, acompanyat de part de la seva directiva, ha donat la benvinguda als integrants del Primer Equip en la primera de les xerrades del vestidor. A continuació, el tècnic Joan Esteva ha presentat als jugadors tot el seu staff i auxiliars i ha dedicat les primeres paraules als seus futbolistes. 

Sobre la gespa s'han exercitat els jugadors de ple dret de la primera plantilla i els jugadors Joan i Alejandro (Europa B) i Alieu, Ilia, Barroso i Ranera (Juvenil A), tots ells completaran la pretemporada amb opció de cobrir alguna de les fitxes lliures de l'equip si fos el cas. El cos tècnic també ha presentat novetats en les figures del preparador físic, Adrià Aguirre i el fisioterapeuta David Flores, que s'uneixen a l'staff. L'equip realitzarà els entrenaments d'aquesta setmana, fins divendres, en una única sessió cada tarda a partir de les 19 hores.