Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Fotos del 'Nou' Nou Sardenya

Fotos del 'Nou' Nou Sardenya Renovació de les fotos de l'estadi

Fruit de les obres realitzades aques estiu, el Nou Sardenya ha canviat un xic d'aspecte en alguna de les zones del seu recinte. És per això que el departament de premsa i arxiu documental del club ha renovat les imatges que s'utilitzaran oficialment per il·lustrar l'estadi de tots els europeistes.

ja Ja sigui per a informacions dels mitjans propis, per a pòsters i campanyes o per a cedir a tercers mitjans, les noves imatges s'ajusten a l'autèntica realitat visual de les instal·lacions. Les tanques publicitàries de la tribuna baixa i el lateral ja no resten ubicades al mateix lloc i distància que abans de l'estiu. Les banquetes tampoc no són les mateixes i el perímetre lateral d'aquestes s'ha recobert d'una tela de gespa per ampliar l'espai existent. Totes aquestes modificacions han fet necessària la renovació de l'arxiu documental de l'estadi. A continuació us oferim un petit tast de les imatges que, de ben segur, veureu en endavant en tot tipus de formats i esdeveniments.

Durant el migdia d'ahir, a porta tancada i amb l'estadi completament buit, es van capturar imatges de tot tipus, des de fotos a l'estil convencional fins a fotos corves o panoràmiques, tot plegat en una llarga sessió de més de 40 minuts.